Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthagyták a sittet a BKV-sok

Olvasónk nem érti, hogy Budapesten egy egyszerű felújítás/aszfaltozás/takarítás miért tart egy hétnél tovább. Mint írja, pénteken volt egy hete, hogy a János kórházi villamoshuroknál felszedték a sínek közül a bitument. Hegesztettek egyet a váltón, majd elvonultak. Ám az aszfaltszemetet otthagyták maguk után a BKV-sok. Eddig vártam a hírrel, mert jófej vagyok és eltűröm, hogy buTapest az átfutások városa legyen. De egy hét után már félővé kezd válni, hogy mindez a gányolat örökre ott marad.

9 Tovább

Lassan reagál a Főkert a városlakók bejelentéseire

Olvasónk, Városjáró két üggyel kapcsolatban levelezik a Főkert Zrt-vel. Mindkét esetben a városban kirohadt, majd kiszedett fák üresen maradt földterületeivel foglalkozik, ugyanis a Főkert nem telepít új fákat, és a felesleges lyukakat sem burkolják be.


"A Főkert példás gyorsasággal reagált egy Dózsa György úti veszélyesen beteg fatörzzsel kapcsolatos áprilisi bejelentésemre. A korhadt törzset gyorsan eltávolították - melyet ezúton is köszönök. A fahely végleges burkolása azonban nem történt még meg. Megtudható, hogy ennek mi az oka, és hogy meddig áll még fenn a jelenlegi haváriaszintű állapot?"

4 Tovább

Három hete botladoznak a beszakadt aszfaltban a Thököly úti ház lakói

Szabolcs a VII. kerület Facebook oldalán panaszkodik arra, hogy a Thököly út 7. szám alatt lévő ház kapujánál beszakadt az aszfalt egy darabja, és azt az illetékesek 3 hete képtelenek kijavítani. A gondnok jelezte a hibát a ház üzemeltetőjének, aki értesítette az illetékeseket, de egyelőre nem történt semmi, csak a lyuk lett egyre nagyobb.

Néhány napja egy olvasónk panaszkodott arra, hogy az egyik forgalmas járdáról ellopott csatornafedelet képtelenek pótolni az illetékesek. Elnézve a belvárosi „várakozási időt”, egy hamar ott sem kerül a helyére a fedél…

2 Tovább

Budapest-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek