Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés Tarlós István javaslatát, így huszonhat közterület neve megváltozik Budapesten. A Moszkva tér Széll Kálmán tér lesz, a Lágymányosi hidat Rákóczi hídnak nevezik át, közterületet neveznek el Illyés Gyuláról, Wass Albertről, Görgey Artúrról, Sinkovits Imréről és Mansfeld Péterről is. A Margit híd budai hídfőjénél lévő parkot pedig Elvis Presleyről nevezik el, olvasható az [origo] hírportálon.

Huszonhat budapesti közterület kap új nevet, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén a képviselők 21 igen és 3 nem szavazat mellett elfogadták Tarlós István főpolgármester előterjesztését. Az MSZP-frakció nem vett részt a szavazásban, az LMP pedig nemmel voksolt a javaslatra.

Tarlós István előterjesztésében egyebek mellett arra emlékeztetett, hogy a legutóbbi rendeletmódosítás értelmében 25-ről 5 évre csökkentették az időbeli korlátozást a személyekről történő elnevezések esetén. Ezzel, mint írta, lehetőség nyílt arra, hogy az Aranycsapat elhunyt tagjairól, írókról, színészekről is elnevezzenek közterületeket.