Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem a ZP-vel, hanem a hordákban közlekedő fiatalokkal van probléma, véli egy ottlakó

A múltkori, Zöld Pardonról szóló bejegyzésünkben volt, aki azt írta, hogy a szórakozóhely olyan távol van a lakóházaktól, hogy nem hiszi, hogy bárkit is zavar a hangos zene, a szórakozó fiatalok ricsaja. Erre a kijelentésre szeretne rácáfolni olvasónk, Arcady, aki a ZP szomszédságában lakik. Hasonló észrevételeiteket a budpestfigyelo@gmail.com címre várjuk.

Kedves Budapest-figyelő!

Valamilyen okból nem tudok kommentálni a blogon, de el kell mondanom ami a Zp-ről eszembe jutott. Bicskanyitogatóak azok a kommentek hogy itt nem élnek emberek. Én légvonalban 300 méterre sem lakom Zöld Pardontól és meg lehet őrülni tőlük. Mivel itt élek és érint a probléma, elküldeném az Újbuda fórumán is megtalálható hozzászólásomat. Nem tudom mit tudsz ezzel így kezdeni de legalább Te tudd az itt élők gondját baját ezzel a hellyel kapcsolatban. Minket sajnos a fórumokon lehurrognak lenyugdíjasoznak, tehetetlenek vagyunk (pár ezer fiatal családok pici gyerekekkel és persze nyugdíjasok is, mi nem számítunk csak a buli?)

17 Tovább

Gyorsan felejt a Fidesz: Megújíthatja az engedélyét a Zöld Pardon és a Café del Rio

"Molnár Gyula ideje alatt a Fidesz egyik slágertémája volt a Zöld Pardon működése körüli lakossági panaszáradat, illetve a korrupció-gyanú; mivel a hely a kerületnek a 70 millió forint forgalmi értékű terület használatért 10 milliót fizetett egy egész szezonra. Az igazság narancsszín bajnokai akkor ennek tízszeresét, 100 millió forintot követeltek minden évre. Az ősszel fölényes többségbe került városatyák gyorsan felejtenek: ma már ennek ötödével, 22 millióval is beérik" - közölte a Lehet Más a Politika annak kapcsán, hogy a XI. kerületi képviselőtestület döntése értelmében megújíthatja a Zöld Pardon és a Café del Rio közterület-használati engedélyét az önkormányzat.

A képviselők felhatalmazták az önkormányzatot a szerződések megkötésére és az engedélyek kiadására, amely október 31-ig szól. November 1-ig kötelességük az eredeti állapot helyreállítása, azaz a felépítmények bontása és a közterület parkosítása. A közterület rendezése után az önkormányzat országzászlót állít a területre.

31 Tovább

Budapest-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek