Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthagyták a sittet a BKV-sok

Olvasónk nem érti, hogy Budapesten egy egyszerű felújítás/aszfaltozás/takarítás miért tart egy hétnél tovább. Mint írja, pénteken volt egy hete, hogy a János kórházi villamoshuroknál felszedték a sínek közül a bitument. Hegesztettek egyet a váltón, majd elvonultak. Ám az aszfaltszemetet otthagyták maguk után a BKV-sok. Eddig vártam a hírrel, mert jófej vagyok és eltűröm, hogy buTapest az átfutások városa legyen. De egy hét után már félővé kezd válni, hogy mindez a gányolat örökre ott marad.

9 Tovább

Felnyársalhatja az autóst az életveszélyes korlát az Astoriánál

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket a fent látható képre, melyet az Élőben a városból Facebook lapján talált. A képen látható korlát beépítését évekkel ezelőtt tiltották be, mert egy balesetnél a személygépkocsinál a felső rúd pont fejmagasságban van. Így egyből fel is nyársalja az autóst. Ezért kezdték az egyben hajlított korlátokat használni, -olvasható a Facebook oldalon. Mint megtudtuk, a Budapesti Közlekedési Központot is tájékoztatták a problémáról, ahonnan ígéretet kaptak az új korlátok cseréjére.

Azt sajnos nem sikerült megtudnunk, hogy ki és milyen megfontolásból engedélyezte a betiltott korlátok kihelyezését.

16 Tovább

Balesetveszélyes zebra az Astoriánál

A józanésznek hála Budapest nagyobb csomópontjain végre nem csak az aluljárókon át lehet közlekedni, hanem a felszínen is, így végre nem kell lépcsőznünk sem az Astoriánál sem Ferenc körútnál, ha át akarunk kelni az úton, vagy ha meg szeretnénk közelíteni a villamosmegállót. Olvasónk is örül ennek a kezdeményezésnek, de nem érti, hogy egy frissen átadott csomóponton miért nem működnek még a közlekedési lámpák. Olvasónk levele a kép alatt olvasható.

34 Tovább

Budapest-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek