A fent látható képet olvasónk, Károly készítette a XIII. kerületi Dévényi utcában a Kerekes utcai kereszteződésnél. Mint az a felvételen is látható, a járdáról valakik ellopták a csatornafedelet, amit az arra járók egy szőnyegdarabbal pótoltak, nehogy az arra járó gyalogosok és kerékpárosok kitörjék a nyakukat. A hiányosságra felhívtuk az illetékesek figyelmét, bízunk benne, hogy hamarosan pótolják a hiányzó fedelet.

Szia Budapest-figyelő!

Egy hónappal ezelőtt lopták el a vasből készült csatornafedelet a XIII. kerületi Dévényi utcában a járdáról, a Kerekes (!!) utcai kereszteződésnél. Az útkezelőknek egy hónap alatt nem tűnt fel a lefolyóba állított szőnyegdarab, ami azt a célt szolgálja, hogy a bringások ne törjék össze magukat a lyukba belehajtva. Ez egy elég forgalmas kerékpáros szakasz egyébként. Attól félek, mi lesz akkor, ha a csatornafedél tolvajok rájönnek, hogy a MÉH-be szőnyeget is lehet vinni.

Szólják kérlek a csatornafedlap raktárosnak, hogy kapja össze magát, és utaljon ki egyet, hogy balesetmentesen lehessen közlekedni. Vagy tegyenek a lyukba egy országázászlót, mert Újpesten az még ígéret szintjén sincs.

Üdv, P. Károly